Praktikworkshop (DJ studerende medlemmer)

Del:
Skal du søge praktik, men er i tvivl om, hvordan du får en fod indenfor? Skal man ringe? Sende en mail? Tweete sin fremtidige chef? Og hvordan sørger du for at få mest muligt ud af din praktik, så du ikke bare laver kaffe i et helt semester?

DJ kursuslokale Gammel Strand nr. 50, stuen

27. april 2016. Kl. 17 til 18.30
Arrangør: DJ Stud
Pris: Gratis men tilmelding nødvendig

Få svar på alle dine spørgsmål omkring praktik med denne workshop. Der vil være oplæg fra Dansk Journalistforbunds karriererådgiver, jurist og fra en studerende, der fortæller, hvordan praktikken blev sikret.

Der vil desuden være sandwiches, og du vil have mulighed for at spørge karriererådgiveren til råds. Det hele er ganske gratis, men kun for medlemmer.

Her kan du tilmelde dig Praktikworkshop, husk at melde afbud hvis du ikke kommer alligevel til event@journalistforbundet.dk 

Kontakt

Maya Schott Sauerberg
Maya Schott Sauerberg
Netværkskoordinator
Telefon: 31 79 74 57
Mail: mas@journalistforbundet.dk

Studerer Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) i Emdrup. 

Se profil

Relateret indhold

På de sociale medier
Vi har samlet en liste med dem du skal følge på Facebook eller Twitter for at være mest opdateret.
Læs mere
andrea
Hvad er andrea en forkortelse for? Ingenting!
Læs mere
Hvad er andrea?
andrea blev stiftet i april 2014, og er den første specialgruppe under DJ på DMJX Emdrup. Tidligere blev skolens medlemmer repræsenteret af KaJ i Århus.
Læs mere

Relaterede nyheder

60 nye medlemmer på en enkelt dag
Studenterorganisationen fra DMJX Emdrup, andrea, skaffede hele 60 nye medlemmer, da den mandag lavede en fagforenings-happening for nye studerende.
Læs mere
DJ søger to studentermedhjælpere
Vil du være med til at præge studielivet og få indblik i en politisk ledet organisation? Kan du lide at opsøge kontakt med nye mennesker, netværke og kommunikere i både små og store forsamlinger...
Læs mere
Når praktik bliver en hæmsko
For studerende på universitetet, kan et praktikforløb være både uoverskueligt og enkelte gange direkte hæmmende for uddannelsesforløbet. Bedre struktur, fleksibilitet og løn under praktik...
Læs mere

Arrangementer

Tag hånd om din karriere – bliv heldig med vilje
Dette er kurset for dig, der er opsagt, fritstillet eller har været ledig i kortere tid, og som har lyst til at finde ud af, hvad der skal være næste skridt i din karriere.
Læs mere
STARTPAKKEN - (4 dage) forløb for nystartede selvstændige/freelancere
Drømmer du om at være din egen chef? Så søg optagelse på DJ STARTPAKKEN for selvstændige/freelancere og bliv klædt på til at være din egen forretning
Læs mere
Netværk for nyuddannede med interesse for kommunikation
Netværket henvender sig til færdiguddannede med interesse for kommunikation, der er i deres første job eller er på vej i det første job.
Læs mere