Praktikworkshop (DJ studerende medlemmer)

Del:
Skal du søge praktik, men er i tvivl om, hvordan du får en fod indenfor? Skal man ringe? Sende en mail? Tweete sin fremtidige chef? Og hvordan sørger du for at få mest muligt ud af din praktik, så du ikke bare laver kaffe i et helt semester?

DJ kursuslokale Gammel Strand nr. 50, stuen

27. april 2016. Kl. 17 til 18.30
Arrangør: DJ Stud
Pris: Gratis men tilmelding nødvendig

Få svar på alle dine spørgsmål omkring praktik med denne workshop. Der vil være oplæg fra Dansk Journalistforbunds karriererådgiver, jurist og fra en studerende, der fortæller, hvordan praktikken blev sikret.

Der vil desuden være sandwiches, og du vil have mulighed for at spørge karriererådgiveren til råds. Det hele er ganske gratis, men kun for medlemmer.

Her kan du tilmelde dig Praktikworkshop, husk at melde afbud hvis du ikke kommer alligevel til event@journalistforbundet.dk 

Kontakt

Maya Schott Sauerberg
Maya Schott Sauerberg
Netværkskoordinator
Telefon: 31 79 74 57
Mail: mas@journalistforbundet.dk

Studerer Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) i Emdrup. 

Se profil

Relateret indhold

Sådan får du første job
Sæt ord på dine ambitioner og kom i dialog med din måske kommende arbejdsplads – allerede som studerende. Karriererådgiver hos DJ Jonas Thing giver dig fem gode råd til, hvordan du optimerer...
Læs mere
KaJO
KaJO vil gøre det bedre at være studerende ved Center for Journalistik på SDU.
Læs mere

Relaterede nyheder

Når praktik bliver en hæmsko
For studerende på universitetet, kan et praktikforløb være både uoverskueligt og enkelte gange direkte hæmmende for uddannelsesforløbet. Bedre struktur, fleksibilitet og løn under praktik...
Læs mere
Kravlingpriser til 4 fremragende præstationer
Statuetter, kæmpechecks, krammere og masser af drikkevarer var blandt ingredienserne, da Danske Mediestuderende uddelte Kravlingpriserne ved et kæmpe Gallashow på Vega i København.
Læs mere
"Studiejobbet er min finger på SoMe-pulsen"
Eva Sidsel Agner Pedersen fik sit nuværende studiejob som digital studentermedhjælper i Kræftens Bekæmpelse på et helt almindeligt opslag og føler generelt, at hun er en fuldgyldig medarbejder...
Læs mere

Arrangementer

Nyuddannet – Skab din karriere
Kurset henvender sig til dig, der er uddannet indenfor det seneste år, og som ønsker at lande det første job eller at sætte retning på karrieren.
Læs mere
Nyuddannet? Skriv dig til en jobsamtale
Speeddating med branchen
Læs mere
JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere