Snapchat for medier (DJ studerende)

Del:
I forbindelse med DJ Social Media Sessions har vi lavet en Student Edition, der vil gøre dig og dine med studerende meget klogere på Snapchat.

DJ kursuslokale Gammel Strand 50, stuen

24. februar 2016. Kl. 17.30 til 19.30
Arrangør: DJ stud
Pris: Gratis men tilmelding nødvendig

Snapchat er smart og populært, og det er der alle de unge er. Men skal medierne være der? Og hvordan skal de bruge platformen, der ellers er domineret af privat indhold? Det er ikke altid lige nemt, så vi har hentet en SoMe-ekspert, der kan hjælpe dig på vej.

Nadia Nikolajeva, der er Nyheds- og Social Medie Redaktør på MetroXpress, kommer og fortæller om, hvordan de skabte en Snapchat-strategi. Hun vil desuden vise Snapchat-cases med konkrete eksempler på, hvordan man kan gå i dialog og skabe originalt indhold for og med læserne.

Her kan du tilmelde dig Snapchat for medier

Husk at melde afbud hvis du ikke kan deltage alligevel til event@journalistforbundet.dk. DJ vil være vært for en sandwich, vand te og kaffe til deltagerne.

Kontakt

Maya Schott Sauerberg
Maya Schott Sauerberg
Netværkskoordinator
Telefon: 31 79 74 57
Mail: mas@journalistforbundet.dk

Studerer Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) i Emdrup. 

Se profil

Relateret indhold

Sådan får du første job
Sæt ord på dine ambitioner og kom i dialog med din måske kommende arbejdsplads – allerede som studerende. Karriererådgiver hos DJ Jonas Thing giver dig fem gode råd til, hvordan du optimerer...
Læs mere
KaJO
KaJO vil gøre det bedre at være studerende ved Center for Journalistik på SDU.
Læs mere

Relaterede nyheder

DJ søger to studentermedhjælpere
Vil du være med til at præge studielivet og få indblik i en politisk ledet organisation? Kan du lide at opsøge kontakt med nye mennesker, netværke og kommunikere i både små og store forsamlinger...
Læs mere
Når praktik bliver en hæmsko
For studerende på universitetet, kan et praktikforløb være både uoverskueligt og enkelte gange direkte hæmmende for uddannelsesforløbet. Bedre struktur, fleksibilitet og løn under praktik...
Læs mere
Kravlingpriser til 4 fremragende præstationer
Statuetter, kæmpechecks, krammere og masser af drikkevarer var blandt ingredienserne, da Danske Mediestuderende uddelte Kravlingpriserne ved et kæmpe Gallashow på Vega i København.
Læs mere

Arrangementer

Workshop - Job crafting
Genopfind dig selv som freelancer - og styrk din trivsel
Læs mere
Kredskino: BUGS - forpremiere
Kan vi redde verden ved at spise insekter? Hvad skal der til for at de umiddelbart bæredygtige proteiner vinder indpas i den vestlige verdens køkken?
Læs mere
STARTPAKKEN - (4 dage) forløb for nystartede selvstændige/freelancere
Drømmer du om at være din egen chef? Så søg optagelse på DJ STARTPAKKEN for selvstændige/freelancere og bliv klædt på til at være din egen forretning
Læs mere