Snapchat for medier (DJ studerende)

Del:
I forbindelse med DJ Social Media Sessions har vi lavet en Student Edition, der vil gøre dig og dine med studerende meget klogere på Snapchat.

DJ kursuslokale Gammel Strand 50, stuen

24. februar 2016. Kl. 17.30 til 19.30
Arrangør: DJ stud
Pris: Gratis men tilmelding nødvendig

Snapchat er smart og populært, og det er der alle de unge er. Men skal medierne være der? Og hvordan skal de bruge platformen, der ellers er domineret af privat indhold? Det er ikke altid lige nemt, så vi har hentet en SoMe-ekspert, der kan hjælpe dig på vej.

Nadia Nikolajeva, der er Nyheds- og Social Medie Redaktør på MetroXpress, kommer og fortæller om, hvordan de skabte en Snapchat-strategi. Hun vil desuden vise Snapchat-cases med konkrete eksempler på, hvordan man kan gå i dialog og skabe originalt indhold for og med læserne.

Her kan du tilmelde dig Snapchat for medier

Husk at melde afbud hvis du ikke kan deltage alligevel til event@journalistforbundet.dk. DJ vil være vært for en sandwich, vand te og kaffe til deltagerne.

Kontakt

Maya Schott Sauerberg
Maya Schott Sauerberg
Netværkskoordinator
Telefon: 31 79 74 57
Mail: mas@journalistforbundet.dk

Studerer Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) i Emdrup. 

Se profil

Relateret indhold

Arrangementer
DJ arrangerer ofte kurser og fagsessions, som er gratis for medlemmer. Her kan du blive fagligt opdateret, hente inspiration og dyrke dit netværk.
Læs mere
Medielejr
Hvert efterår inviterer DJs studenterorganisationer medlemmerne på Medielejr på Vallekilde Højskole. Medielejren er en event, hvor du har mulighed for at få faglige indspark og for at møde...
Læs mere
Meld dig ind
Her på siden kan du melde dig i DJ. Du skal blot udfylde nedenstående formular.
Læs mere

Relaterede nyheder

60 nye medlemmer på en enkelt dag
Studenterorganisationen fra DMJX Emdrup, andrea, skaffede hele 60 nye medlemmer, da den mandag lavede en fagforenings-happening for nye studerende.
Læs mere
DJ søger to studentermedhjælpere
Vil du være med til at præge studielivet og få indblik i en politisk ledet organisation? Kan du lide at opsøge kontakt med nye mennesker, netværke og kommunikere i både små og store forsamlinger...
Læs mere
Når praktik bliver en hæmsko
For studerende på universitetet, kan et praktikforløb være både uoverskueligt og enkelte gange direkte hæmmende for uddannelsesforløbet. Bedre struktur, fleksibilitet og løn under praktik...
Læs mere

Arrangementer

Tag hånd om din karriere – bliv heldig med vilje
Dette er kurset for dig, der er opsagt, fritstillet eller har været ledig i kortere tid, og som har lyst til at finde ud af, hvad der skal være næste skridt i din karriere.
Læs mere
STARTPAKKEN - (4 dage) forløb for nystartede selvstændige/freelancere
Drømmer du om at være din egen chef? Så søg optagelse på DJ STARTPAKKEN for selvstændige/freelancere og bliv klædt på til at være din egen forretning
Læs mere
Netværk for nyuddannede med interesse for kommunikation
Netværket henvender sig til færdiguddannede med interesse for kommunikation, der er i deres første job eller er på vej i det første job.
Læs mere