Snapchat for medier (DJ studerende)

Del:
I forbindelse med DJ Social Media Sessions har vi lavet en Student Edition, der vil gøre dig og dine med studerende meget klogere på Snapchat.

DJ kursuslokale Gammel Strand 50, stuen

24. februar 2016. Kl. 17.30 til 19.30
Arrangør: DJ stud
Pris: Gratis men tilmelding nødvendig

Snapchat er smart og populært, og det er der alle de unge er. Men skal medierne være der? Og hvordan skal de bruge platformen, der ellers er domineret af privat indhold? Det er ikke altid lige nemt, så vi har hentet en SoMe-ekspert, der kan hjælpe dig på vej.

Nadia Nikolajeva, der er Nyheds- og Social Medie Redaktør på MetroXpress, kommer og fortæller om, hvordan de skabte en Snapchat-strategi. Hun vil desuden vise Snapchat-cases med konkrete eksempler på, hvordan man kan gå i dialog og skabe originalt indhold for og med læserne.

Her kan du tilmelde dig Snapchat for medier

Husk at melde afbud hvis du ikke kan deltage alligevel til event@journalistforbundet.dk. DJ vil være vært for en sandwich, vand te og kaffe til deltagerne.

Kontakt

Maya Schott Sauerberg
Maya Schott Sauerberg
Netværkskoordinator
Telefon: 31 79 74 57
Mail: mas@journalistforbundet.dk

Studerer Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) i Emdrup. 

Se profil

Relateret indhold

Arrangementer
DJ arrangerer ofte kurser og fagsessions, som er gratis for medlemmer. Her kan du blive fagligt opdateret, hente inspiration og dyrke dit netværk.
Læs mere
Medielejr
Hvert efterår inviterer DJs studenterorganisationer medlemmerne på Medielejr på Vallekilde Højskole. Medielejren er en event, hvor du har mulighed for at få faglige indspark og for at møde...
Læs mere
Meld dig ind
Her på siden kan du melde dig i DJ. Du skal blot udfylde nedenstående formular.
Læs mere

Relaterede nyheder

Når praktik bliver en hæmsko
For studerende på universitetet, kan et praktikforløb være både uoverskueligt og enkelte gange direkte hæmmende for uddannelsesforløbet. Bedre struktur, fleksibilitet og løn under praktik...
Læs mere
Kravlingpriser til 4 fremragende præstationer
Statuetter, kæmpechecks, krammere og masser af drikkevarer var blandt ingredienserne, da Danske Mediestuderende uddelte Kravlingpriserne ved et kæmpe Gallashow på Vega i København.
Læs mere
"Studiejobbet er min finger på SoMe-pulsen"
Eva Sidsel Agner Pedersen fik sit nuværende studiejob som digital studentermedhjælper i Kræftens Bekæmpelse på et helt almindeligt opslag og føler generelt, at hun er en fuldgyldig medarbejder...
Læs mere

Arrangementer

Nyuddannet – Skab din karriere
Kurset henvender sig til dig, der er uddannet indenfor det seneste år, og som ønsker at lande det første job eller at sætte retning på karrieren.
Læs mere
Nyuddannet? Skriv dig til en jobsamtale
Speeddating med branchen
Læs mere
JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere