Minikursus i Wordpress for praktiksøgende studerende

Del:
Skal du til at lave praktikhjemmeside? DJ klæder dig på til opgaven.

Dansk Journalistforbund, Fiskergade 41, 4.sal, 8000 Aarhus C

31. marts 2016. Kl. 17 til 21
Arrangør: DJStud (LOT)
Pris: Gratis men tilmelding nødvending

På dette mini-kursus får du en introduktion til WordPress.com, hvor det er muligt at oprette en blog og/eller et lille website. Samtidig får du et kig ind i den verden, der hedder CMS (Content Management Systems), sådan at du kommer til at kunne være rimelig tryg ved at skulle vedligeholde et website bygget i 'rigtigt' WordPress (self-hosted), Joomla, Typo3, SiteCore m.fl

Du vil også få information om hvordan du vælger et godt design ud fra de mange, mange tusinde muligheder der er, og hvordan du uden at skrive en eneste kode-linje, kan komme til at tilpasse dit website eller blog til lige præcis dine behov.

På kurset arbejdes der med følgende emner:

  • Installation og opsætning af WordPress, hvad er teknikken bag?
  • Kommunikation på nettet og valg af godt webdesign
  • Optimal brug af sider og indlæg, administration af kommentarer
  • Tilknytning af sociale medier til dit website
  • Installation af ekstra plugins til WordPress for at udvide muligheder/funktionaliteter så du f.eks. kan oprette en webshop, lave gallerier, søgemaskineoptimere m.m.
  • Brug af billeder, Google Maps og videoer

Efter kurset vil du have adgang til et lånedomain i en uge, så du kan færdiggøre din hjemmeside eller blog. Derudover har du mulighed for at benytte Jensens Kursers e-mail support i 3 mdr. uden beregning.

Det kan være en god ide at tage din egen computer med, så du kan prøve funktionerne af på din egen maskine. Der kræves ingen særlig software.

Obs! På dette korte kursus er der ikke mulighed for at gå i detaljer med WordPress på egen server, men Jensens Kurser A/S tilbyder kurser hvor dette emne bliver behandlet grundigt.

Kurset er forbeholdt praktiksøgende studerende medlemmer af DJ / KaJ.

Her kan du tilmelde dig Minikursus i Wordpress for praktiksøgende studerende

Relateret indhold

På de sociale medier
Vi har samlet en liste med dem du skal følge på Facebook eller Twitter for at være mest opdateret.
Læs mere
Nyt fra KaJ
Selvom KaJ hverken har daglige facebook-opdateringer eller ugentlige nyhedsbreve, så er vi hele tiden i gang! Her finder du alt fra friske nyheder til sprøde referater, så du hele...
Læs mere
På de sociale medier
Vi har samlet en liste med dem du skal følge på Facebook eller Twitter for at være mest opdateret.
Læs mere

Relaterede nyheder

60 nye medlemmer på en enkelt dag
Studenterorganisationen fra DMJX Emdrup, andrea, skaffede hele 60 nye medlemmer, da den mandag lavede en fagforenings-happening for nye studerende.
Læs mere
DJ søger to studentermedhjælpere
Vil du være med til at præge studielivet og få indblik i en politisk ledet organisation? Kan du lide at opsøge kontakt med nye mennesker, netværke og kommunikere i både små og store forsamlinger...
Læs mere
Når praktik bliver en hæmsko
For studerende på universitetet, kan et praktikforløb være både uoverskueligt og enkelte gange direkte hæmmende for uddannelsesforløbet. Bedre struktur, fleksibilitet og løn under praktik...
Læs mere

Arrangementer

Netværk for nyuddannede med interesse for kommunikation
Netværket henvender sig til færdiguddannede med interesse for kommunikation, der er i deres første job eller er på vej i det første job.
Læs mere
Karriereudvikling for dig i job
Det går jo meget godt. Du har jo et arbejdsliv, som mange ville misunde dig. Og du er erfaren og kompetent, til det du gør.
Læs mere
Sådan sælger du din studieopgave
Du har lavet det fedeste indslag eller skrevet den vildeste artikel - og der er helt sikkert et medie, der vil købe det. Men hvordan bærer man sig lige ad med at sælge sin produktion? Og hvad...
Læs mere