Sådan bliver du leder for din chef (For medlemmer)

Del:
Oplæg og debat med mjødsmagning v/ kommunikationsrådgiver (og brygmester) Karin Sloth

Håndværkeren, Hersegade 9, 4000 Roskilde

30. marts 2016. Kl. 17 til 19
Arrangør: DJ Kommunikation
Pris: Gratis men tilmelding nødvendig

Det er helt i orden at være dygtigere og klogere end sin chef. En af de nye strømninger indenfor ledelse at begrebet ”at lede opad.” På ledelsesplan anerkender man (i hvert fald i teorien,) at det er alle tiders, hvis medarbejderne er klogere end deres ledelse. Som medarbejder har man ofte fingeren på pulsen, ved hvad, der rør sig blandt kolleger, kunder og rent fagligt. Det er her, at det bliver værdifuldt for organisationen, at den enkelte medarbejder bliver dygtig til at lede opad. Men hvordan gør man i praksis? Og hvad hvis ens leder ikke er klog nok til selv at forstå, hvordan hun udnytter sine kloge medarbejdere?

Det er aftenens tema. Karin Sloth lægger ud med et oplæg og lidt teori – og så skal vi ellers diskutere konkrete cases og mulige løsninger over et glas prisvindede Snoremark Æblemjød. Foruden at være ekspert på ledelse og kommunikation er Karin Sloth nemlig også danmarksmester i mjødbrygning og har etableret eget bryggeri. Da mjød ifølge mytologien sikrer visdom og veltalenhed, så skal vi selvfølgelig nyde smagsprøver af de gyldne dråber.

Så kom og del dine gode eksempler, frustrationer og få inspiration til nye måder at nå dine mål som ”under-leder”.

Arrangementet er et samarbejde mellem Kommunikation og Sprog og DJ Kommunikation. Arrangementet er åbent, og det er gratis at deltage for alle medlemmer af DJ.

DJ Kommunikation yder transporttilskud svarende til lavest pris med offentlige transportmiddel til medlemmer af specialgruppen, der bor udenfor Roskilde Kommune.

Her kan du tilmelde dig Sådan bliver du leder for din Chef!

Det er gratis at deltage i mødet, men tilmelding nødvendig af hensyn til forplejning. DJ Kommunikation refunderer transportudgifter for egne medlemmer, der bor uden for Roskilde Kommune, svarende til billigste offentlige transportmiddel.