Workshop om pressemeddelelser og content strategy (DJ studerende)

Del:
- Giv dine historier større gennemslagskraft

DJ Kursuslokaler, Gammel Strand 50, stuen

30. marts 2016. Kl. 17 til 20
Arrangør: KSR
Pris: Gratis - men tilmelding nødvendig

På denne workshop taler vi om den klassiske pressemeddelelse med udgangspunkt i, hvordan du fortæller historier, der fanger pressen, og hvordan du bedst sælger dem ind via kendskab til redaktionelle praksisser og præferencer.

Det handler grundlæggende om gode historier. Når det er sagt, skal du kende forudsætningen for, at dine historier når ud til læserne og lære at udnytte dem til din fordel.

Men vi stopper ikke her. For organisationer er i dag ikke afhængige af pressen for at komme ud med sine historier. Det digitale og sociale medielandskab rummer uanede muligheder for storytelling og branding i kraft af content marketing med alle de formater, det begreb rummer.

Vi kigger på content marketing begrebet og på, hvordan man kan bruge sin kommunikationsfaglighed til at fortolke forretningsstrategien til storytelling – og hvordan man får historierne ud at leve på henholdsvis ”owned, earned og paid-media”.

Workshoppen er for dig, som gerne vil:

  • Skærpe din viden om fortælleteknik, der virker, så dine historier får større gennemslagskraft
  • Ramme bedre plet med de pressemeddelelser, du sender ud ved at forstå de redaktionelle kriterier
  • Blive klogere på, hvordan du kan supplere en organisations kommunikation ved at kan udnytte det digitale medielandskab til effektfuld, forretningsstrategisk storytelling

Workshoppen består af en gennemgang af teknikker med eksempler og cases. Vi laver en række øvelser, og du er velkommen til at medbringe konkrete eksempler på historier, du skal have formildet, og som kan blive skærpet undervejs.

Her kan du tilmelde dig Workshop om pressemeddelelser og content strategy 

Underviser: Stine Bjerre Herdel er uddannet journalist og har arbejdet med skiftevis kommunikation og journalistik - og alt midtimellem - i 15 år. I dag er hun selvstændig og driver virksomheden Dinemedier.nu, der fokuserer på at hjælpe virksomheder og organisationer med kommunikation og indholdsstrategi. Læs mere på: dinemedier.nu

Kontakt

Anna Sofie Lisbjerg
Anna Sofie Lisbjerg
Netværkskoordinator
Telefon: 33 42 80 00
Mail: anl@journalistforbundet.dk

Studerer Kommunikation og Medievidenskab på Roskilde Universitet

Se profil

Relateret indhold

På de sociale medier
Vi har samlet en liste med dem du skal følge på Facebook eller Twitter for at være mest opdateret.
Læs mere
KSR
KSR er interesseorganisationen for de studerende på Kommunikation ved Roskilde Universitet. Vi arbejder ud fra en mission om at sikre kommunikationsstuderende det bedst mulige studieliv.
Læs mere
På de sociale medier
Vi har samlet en liste med dem du skal følge på Facebook eller Twitter for at være mest opdateret.
Læs mere

Relaterede nyheder

60 nye medlemmer på en enkelt dag
Studenterorganisationen fra DMJX Emdrup, andrea, skaffede hele 60 nye medlemmer, da den mandag lavede en fagforenings-happening for nye studerende.
Læs mere
DJ søger to studentermedhjælpere
Vil du være med til at præge studielivet og få indblik i en politisk ledet organisation? Kan du lide at opsøge kontakt med nye mennesker, netværke og kommunikere i både små og store forsamlinger...
Læs mere
Praktikantens dagbog
5 ting om at være i praktik, som INGEN fortæller dig!
Læs mere

Arrangementer

Tag hånd om din karriere – bliv heldig med vilje
Dette er kurset for dig, der er opsagt, fritstillet eller har været ledig i kortere tid, og som har lyst til at finde ud af, hvad der skal være næste skridt i din karriere.
Læs mere
STARTPAKKEN - (4 dage) forløb for nystartede selvstændige/freelancere
Drømmer du om at være din egen chef? Så søg optagelse på DJ STARTPAKKEN for selvstændige/freelancere og bliv klædt på til at være din egen forretning
Læs mere
Netværk for nyuddannede med interesse for kommunikation
Netværket henvender sig til færdiguddannede med interesse for kommunikation, der er i deres første job eller er på vej i det første job.
Læs mere