KSR

Del:
KSR er interesseorganisationen for de studerende på Kommunikation ved Roskilde Universitet. Vi arbejder ud fra en mission om at sikre kommunikationsstuderende det bedst mulige studieliv.

KSR har fire mærkesager: 

1) Studiestruktur: Som studerende bør vi selv have indflydelse på, hvordan vores uddannelse er udformet.Det drejer sig både om rettelser til studieordningen, indflydelse på udbuddet af workshops og indholdet i de obligatoriske kurser.

2) Praktik. Vi kæmper for lønnet praktik til kommunikationsstuderende, som, modsat de journalistikstuderende på RUC, ikke har praktik integreret i deres studie. Der skal desduen være mulighed for fuldt ud meritgivende praktik på RUC.  

3) Kontakt til branchen. Under studiet er der minimalt fokus på den enkeltes ståsted som studerende og relationen til kommunikationsbranchens muligheder og aktuelle behov.KSR vil gennem kurser, workshops og fagsessions arbejde med indtrykket af de kommunikationsstuderende - både udadtil og for de studerende selv - samt den helt essentielle tilknyt til branchen.

4) Studiemiljø. KSR vil løbende afholde faglige arrangementer, der skal give de studerende den nyeste viden om, hvad der sker i branchen og samle de studerende til sociale arrangementer i mere uformelle rammer.

Du kan læse mere om KSR på Facebook.

Bestyrelsen

Formand Eva: Læser Kommunikation på 7. semester. Har været medlem af bestyrelsen i KSR siden september 2013


Caroline: Læser kommunikation og virksomhedsstudier på 7. semester. Har været medlem af bestyrelsen i KSR siden september 2014.

Cæcilie: Læser kommunikation og performance design på 7. semester. Har været medlem af bestyrelsen siden i KSR siden september 2014.

Anna Cecilie: læser kommunikation og internationale udviklingsstudier på 6. semester. Har været medlem af KSR siden september 2014.

Cecilie: Læser Kommunikation på 7. semester. Har været medlem af bestyrelsen i KSR siden september 2013.

Kiki: Læser Performance Design og Kommunikation på 7. semester (på kombinations-kandidaten). Har været i bestyrelsen i KSR siden september 2013.

Thomas: Læser kommunikation og virksomhedsstudier på 5. semester. Har været medlem af bestyrelse i KSR siden september 2014.Tags: KSR

Relateret indhold

På de sociale medier
Vi har samlet en liste med dem du skal følge på Facebook eller Twitter for at være mest opdateret.
Læs mere
På de sociale medier
Vi har samlet en liste med dem du skal følge på Facebook eller Twitter for at være mest opdateret.
Læs mere
Studenterorganisationer
DJ støtter studerende og elever i at oprette faglige og sociale netværk på studierne. På nuværende tidspunkt er der oprettet studenterorganisationer på en række skoler.
Læs mere

Relaterede nyheder

Danske Mediestuderende afholder medielejr 2015
Medielejr er Danske Mediestuderendes årlige weekend, hvor vores medlemmer tager på Vallekilde Højskole.
Læs mere
Den sjoveste og billigste måde at få et fagligt boost
Programmet er ved at være på plads til Fagfestival - Nordens største festival for medier og kommunikation. To dage med en lang række fagsessions og workshops inden for alle mulige aspekter af...
Læs mere